Expositie door leden Kunstkring Amber

Print
Expositie door leden Kunstkring Amber

Leden van Kunstkring Amber aan het werk in het atelier. De gemaakte werken worden tentoongesteld tijdens de expositie. Afbeelding: Kunstkring Amber

Venray -

Kunstkring Amber uit Venray, een vereniging van amateurkunstenaars voor de regio Noord-Limburg en Oost-Brabant, bestaat 37 jaar. Daarom houdt de kunstkring een expositie op vrijdag 3, zaterdag 4 en zondag 5 mei in wijkcentrum ’t Stekske in Landweert.

De expositie wordt op vrijdag om 19.30 uur geopend. Vervolgens zijn de werken te zien op zaterdag en zondag van 11.00 tot 17.00 uur. De deelnemende amateurschilders komen zowel uit Venray, Horst, Vierlingsbeek als Geijsteren. De club werd in 1982 opgericht en heeft in de daaropvolgende jaren menige expositie verzorgt en gezamenlijke projecten uitgevoerd. Bezoekers treffen in de komende expositie een diversiteit van werken aan. Van abstract tot modern en figuratief zoals stillevens, portretten en landschappen vervaardigd met acrylverf, pastelkrijt, olieverf en houtskool. De kunstkring maakt werken in allerlei technieken en stijlen. De entree tot de expositie is gratis. Tevens is er een loterij waarbij diverse schilderijen van de leden te winnen zijn. Als lid van de Stichting Beeldende Vrijetijdskunst, organiseert Kunstkring Amber met andere leden van de stichting jaarlijks werkweekenden waar amateurkunstenaars zowel binnen als buiten kunnen schilderen.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen voor nog geen 1,50 per week.

Bekijk de aanbieding →