Rondleiding langs 35 historische en militaire vliegtuigen

Print
Rondleiding langs 35 historische en militaire vliegtuigen

Wie een bezoek brengt aan PS Aero kan verschillende vliegtuigen van binnen bezoeken. Afbeelding: PS Aero

Baarlo -

VVV Baarlo verzorgt op woensdag 1 mei weer een rondleiding langs de 35 historische en militaire vliegtuigen en helikopters aan op het terrein van PS Aero aan de Napoleonsweg in Baarlo.

Als onderdeel van de twee uur durende rondleiding starten bezoekers vanuit een vliegtuigstoel (businessclass) met het kijken van een film over de ins en outs van PS Aero. Na de film verzorgt een gids een rondleiding waarbij hij anekdotes vertelt over de aanwezige vliegtuigen en helikopters. Het is mogelijk om tijdens het bezoek in verschillende vliegtuigen en cockpits een kijkje te nemen. De rondleiding start om 10.00 uur. Belangstellenden dienen vooraf te reserveren via VVV Baarlo, via baarlo@beleefpeelenmaas.nl of tel. (077) 477 36 66. Kosten bedragen € 10,- per persoon; kinderen 4 tot en met 12 jaar € 7,50 per persoon.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen