Politie zoekt in Frontenpark naar vermiste Maastrichtenaar (77)

Print
Politie zoekt in Frontenpark naar vermiste Maastrichtenaar (77)

Afbeelding: Track ‘88

Maastricht / Itteren -

Al ruim twee weken is Kees van der Jagt (77) uit Maastricht niet meer gezien, terwijl hij slecht ter been is en afhankelijk is van een rollator. De politie speurde afgelopen dagen op meerdere plekken in de stad en doet een oproep op sociale media.

Donderdag wordt ook gezocht in het Frontenpark door een team van agenten en vrijwilligers van het Veteranen Search team. Ook wordt er opnieuw op het water gezocht.

Politie zoekt in Frontenpark naar vermiste Maastrichtenaar (77)

De familie en politie maken zich ernstige zorgen over de vermissing van de man. Volgens de politie blijkt uit onderzoek dat er op maandag 1 april voor het laatst contact is geweest met de bejaarde Kees van der Jagt. De politie is bezig met een onderzoek om te achterhalen waar de man is gebleven en roept iedereen die hem de afgelopen dagen in de stad heeft gezien op dit te melden.

Tips

De politie heeft in de afgelopen tijd gesproken met familie en bekenden van de vermiste. Daarnaast zijn ook alle tips die zijn binnengekomen opgepakt en uitgezocht. Uit camerabeelden is duidelijk geworden dat hij met zijn rollator op 1 april in de avond rond 19.45 uur zijn woning aan de Via Regia heeft verlaten. Hij droeg toen een groen geruit jasje. Er zijn volgens de politie diverse meldingen van burgers binnengekomen die de man na dit moment nog hebben gezien in Maastricht. De politie probeert deze meldingen met camerabeelden te verifiëren.

Lees ook: Politie zoekt met boot naar vermiste Maastrichtenaar (77)

Water

Vorige week is er onder leiding van de politie door vrijwilligers van het Veteranen Search Team in de omgeving de Via Regia in Maastricht gezocht naar de vermiste man en door de politie is er ook op en naast de oevers van de Maas gezocht. Ook woensdag werd er door een politieboot van de Landelijke Eenheid en de politie Maastricht nog gezocht op het water. Daarnaast is er ook aan de politiediensten in de nabij gelegen buurlanden gevraagd om mee uit te kijken naar de vermiste man.

Van der Jagt is 1.60 meter lang, heeft grijs haar en een snor, en wandelt met een rollator.