EREDIVISIE

VVV legt vier talenten vast

Print
VVV legt vier talenten vast

Simon Janssen (links) en Aaron Bastiaans. Afbeelding: VVV

VENLO -

VVV heeft vier talenten uit de eigen jeugdopleiding, die dit seizoen al regelmatig bij de A-selectie hebben gezeten, vastgelegd. Simon Janssen (18) en Aaron Bastiaans (17) kregen een contract voor twee jaar met een optie voor nog een jaar en Yahcuroo Roemer (17) en Stan van Dijck (18) tekenden een amateurcontract.

Middenvelder Simon Janssen en aanvaller Aaron Bastiaans hebben donderdag hun eerste profcontract getekend bij VVV. Bastiaans, die al vaak is geselecteerd voor nationale jeugdploegen, debuteerde nog niet in het eerste elftal. Janssen wel; hij maakte minuten in het bekerduel tegen Westlandia. Bovendien maakte hij zijn competitiedebuut in De Kuip tegen Feyenoord.

Algemeen directeur Marco Bogers van VVV is in zijn nopjes met het contracteren van beide spelers. ,,We zijn enorm trots dat we weer twee jeugdige talenten vast kunnen leggen. Ze kloppen nadrukkelijk op de deur bij het eerste elftal. Dat toont aan dat we met onze jeugdopleiding op het goede spoor zitten.”

Donderdag tekenden verdediger Stan van Dijck en Yahcuroo Roemer, die ook al debuteerde in het bekerduel bij Westlandia, een amateurcontract bij VVV.

Bekijk hier de nieuwe aflevering van ‘Komt dat Schot’, het online voetbalprogramma van De Limburger: