Van Hornepenning voor scheidend directeur sociaal werkbedrijf Risse Groep

Print
Van Hornepenning voor scheidend directeur sociaal werkbedrijf Risse Groep

Jan Karel Jobse werd in 2006 algemeen directeur van sociaal werkbedrijf de Risse Groep. Afbeelding: archief Jeroen Kuit

Laar / Weert / Altweerterheide / Stramproy / Tungelroy / Swartbroek / Ospel / Leveroy / Nederweert / Nederweert Eind / Ospeldijk / Budel / Budel-Schoot / Budel-Dorpplein / Maarheeze / Soerendonk -

Jan Karel Jobse heeft bij zijn afscheid als directeur van sociaal werkbedrijf Risse Groep in Weert de Van Hornepenning in ontvangst genomen.

De Van Hornepenning wordt zelden uitgereikt. Personen die zich verdienstelijk hebben gemaakt voor de gemeente Weert of haar inwoners komen ervoor in aanmerking. Jobse kwam in 1993 in dienst bij de Risse Groep als divisiemanager Industrieel Bedrijf. De Zeeuw werd in 2006 algemeen directeur. Hij bouwde de Risse Groep met veel elan en sociaal gevoel om van een traditionele sociale werkplaats tot een vernieuwend bedrijf dat in toenemende mate samenwerking zocht met ondernemingen in geheel Midden-Limburg. Dat de Risse Groep zijn taken vervulde zonder aanvullende subsidie van de deelnemende gemeenten (Weert, Nederweert en Cranendonck), mag opmerkelijk genoemd worden.