PostNL

Jubileumzegels Pinkpop te koop

Print
Jubileumzegels Pinkpop te koop

Het vel met de Pinkpopzegels. Afbeelding: Joh. Enschede Security Print

Geleen / Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht / Landgraaf / Schaesberg / Nieuwenhagen / Rimburg -

De speciale postzegel ‘50 jaar Pinkpop’ is vanaf vrijdag te bestellen. De zegel is op 8, 9 en 10 juni ook te koop op het festivalterrein in Landgraaf.

Met de Pinkpop-postzegel eert PostNL het oudste popfestival van Europa. De zegels, te koop per vijf stuks op een speciaal vel - kosten 7 euro - bevatten het speciale jubileumlogo. De typografie in het witte kader is met goud bedrukt. Verder staat er op het postzegelvel een beschrijving van het openluchtfestival. Via een app, die gratis te downloaden is, krijgt de koper ook toegang tot foto’s en promotiemateriaal uit de rijke historie van het festival dat een halve eeuw bestaat.

De zegels zijn deze week gedrukt bij Joh. Enschedé Security Print in Haarlem. Pinkpopbaas Jan Smeets voerde de laatste controle aan de drukpers uit. Smeets is in zijn nopjes met de jubileumzegels: „Het zijn verdomd mooie postzegels geworden”.

De zegels zijn te bestellen via www.postnl.nl/pinkpop en www.pinkpopsouvenirs.nl en worden geleverd vanaf 7 juni. Ook zijn de vellen met postzegels te koop tijdens de vijftigste editie van Pinkpop in Landgraaf. Telefonisch bestellen kan ook via 088-8689900.

Volg alles over Pinkpop 2019

> delimburger.nl/pinkpop