Stichting Kinderfeesten Baarlo blaast Koningsdag nieuw leven in

Print
Stichting Kinderfeesten Baarlo blaast Koningsdag nieuw leven in

De versierde kinderfietsjesoptocht is in het nieuwe programma opgenomen. Afbeelding: Stichting Kinderfeesten Baarlo

Baarlo -

Om het kinderfeest Koningsdag te verbeteren en nieuw leven in te blazen, is de Stichting Kinderfeesten Baarlo drie jaar bezig geweest. Op zaterdag 27 april presenteren ze een nieuw programma voor kinderen en hun ouders.

De ochtend wordt om 10.15 uur afgetrapt met een opening op de Markt. Na de zegening van de kinderfietsen door de kapelaan, volgt de kinderfietsjesoptocht waarbij kinderen met hun versierde fietsjes begeleid door de fanfare en brassband een rondje maken door Baarlo. De route gaat vanaf de Markt via de Grotestraat, Wilhelminastraat, Sint Annakapel, Sprunklaan, Kwistbeeklaan, Baron van Erplaan en eindigt op de Markt. Na afloop worden er prijzen uitgereikt aan de kinderen met de mooist versierde fiets. Fanfare Eendracht sluit samen met de kinderen het ochtendprogramma af met het fietsbellenconcert. Op en rond de Markt zullen tevens verschillen activiteiten en demonstraties zijn. Tijdens het middagprogramma, van 11.30 tot 14.30 uur, is er op de Baron van Erplaan een kinderkleedjesmarkt. Wie hieraan wil deelnemen, kan zich opgeven via kinderkleedjesmarktbaarlo@gmail.com. Verdere informatie volgt na opgave. Op de Kasteelweide kunnen kinderen tegen een kleine vergoeding (via een stempelkaart) deelnemen aan Oud Hollandse spelen. Deelname wordt beloond met een traktatie. De organisatie heeft eveneens de volleybalpromotiebus uitgenodigd, die aanwezig is met een opblaasbaar springstadion, duikmat, spronghoogtemeter, smashmeter en speelveld van 18 x 10 meter. Op de Markt is een springkussen en stormbaan opgesteld. Uiteraard wordt er voor muziek gezorgd. De organisatie hoopt veel kinderen en ouders te mogen begroeten.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen