Tablet Café: ontmoetingsplek voor tablet- en smartphonebezitters

Print
Tablet Café: ontmoetingsplek voor tablet- en smartphonebezitters
Venray / Oostrum / Oirlo / Leunen / Castenray / Heide / Ysselsteyn / Geijsteren / Veulen / Merselo / Vredepeel / Smakt / Wanssum / Blitterswijck -

In de bibliotheek Venray vindt maandag 6 mei het maandelijkse Tablet Café plaats. Het accent van deze bijeenkomst ligt op de uitwisseling van ervaringen bij het gebruik van de tablet en smartphone. Tevens worden tips, trucs en apps met elkaar gedeeld.

Ook het installeren van apps, het downloaden van e-books, de registratie van de tablet, het koppelen van e-mailadressen aan de tablet en het gebruik van Skype komen aan bod. Vrijwilligers van Senior Service Venray bieden de nodige ondersteuning. Voorts zijn ervaren tabletbezitters welkom om hun kennis delen met minder ervaren gebruikers. Bezoekers wordt verzocht hun tablet, smarphone of e-reader mee te nemen en hun Apple- of Google Playstore-id.

Het Tablet Café is een dankbare voorziening voor senioren die tijdens het gebruik van hun apparaat geregeld vastlopen. Ze worden weer op het goede spoor gezet zodat ze zelfstandig verder kunnen. Bezoekers zijn van 15.00 tot 17.30 uur welkom bij de bieb aan de Merseloseweg 59 in Venray. Aanmelden is niet nodig.