Ook jongste Beeselse scholieren gezond bezig

Print
Ook jongste Beeselse scholieren gezond bezig

Kinderen maakten hun eigen fruitspies. Afbeelding: KERNgezond Reuver

Reuver -

Ook de jongste scholieren in de gemeente Beesel zijn gezond bezig. Kinderen uit groep 1 en 2 van basisschool De Meander gingen deze week aan de slag met groente en fruit.

De gezonde les maakte deel uit van het traject Fris & Fruitig van KERNgezond Reuver en bestond onder meer uit een quiz en een workshop ruiken, voelen en proeven. Ten slotte mochten de leerlingen een eigen fruitspies maken en uiteraard ook zelf opeten.

KERNgezond Reuver is een lokaal initiatief van Sport-Company en wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Beesel en de Provincie Limburg. Het project heeft drie pijlers: gezond bewegen, gezonde voeding en gezond gedrag. Meer informatie op www.wijzijnkerngezond.nl

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen