Groep jongeren slaat jongen (13) ziekenhuis in

Print
Groep jongeren slaat jongen (13) ziekenhuis in

Afbeelding: Getty Images

Reuver -

De politie in Reuver is op zoek naar getuigen van een ernstige mishandeling van een 13-jarige jongen, vorige maand.

De jongen fietste samen met vrienden op dinsdagavond 26 maart tussen kwart over acht en half negen over de Kesselseweg in Reuver. Ter hoogte van de ingang van vakantiepark De Lommerbergen blokkeerde een groepje jongens hen de weg. Daarna begonnen ze in te slaan op het slachtoffer.

De jongen moest in het ziekenhuis aan zijn verwondingen behandeld worden.

Wandelaars

Uit onderzoek van de politie blijkt dat er ten tijde van de mishandeling twee wandelaars over de Kesselseweg liepen die mogelijk iets gezien hebben. De politie komt graag met hen in contact.

Dat geldt ook voor de bestuurder van een grijze auto die even stopte. Een opmerking van deze bestuurder heeft volgens de politie bijgedragen aan het stoppen van de mishandeling.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen