Onderscheiding voor Theo Berkers

© ANP

Theo Berkers ontving zaterdag 20 april een koninklijke onderscheiding uit handen van waarnemend burgemeester Gerd Leers van Brunssum. Hij werd benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau vanwege zijn verdiensten voor de Limburgse Bond van Tamboerkorpsen.

Wil Wagenvoort

Theo Berkers (73) is sinds 1992 bestuurslid van de Limburgse Bond van Tamboerkorpsen, district Heerlen. Bij deze bond zijn 38 verenigingen aangesloten. Hij speelt een grote rol bij de organisatie van de concoursen in het district en is medeverantwoordelijk voor het wedstrijdsecretariaat bij het jaarlijkse solistenconcours.

Sinds 2004 is Theo Berkers actief als vrijwilliger bij de Indoor Taptoe Brunssum en bij Worldfestival Parade Brunssum. Zo is hij lid van de commissie die de openings- en sluitingsceremonie van de Parade organiseert.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee