René Eijer: Fortuna is klaar voor wedstrijd van de waarheid

René Eijer. © VI Images

Fortuna is volgens trainer René Eijer klaar voor de wedstrijd van de waarheid tegen NAC van zondag. „Al dacht ik dat een week geleden voor het duel met VVV ook.”

Tim Geurts

De Sittardenaren trainden vrijdag besloten in het eigen stadion. „We wilden wat tactische dingen doornemen”, was de uitleg van Eijer. De trainer deed dat met een nagenoeg fitte selectie. Al ontbreekt Dianessy zondag wel tegen NAC. „Alweer een blessure, ik heb wel medelijden met die jongen. Maar ja, ook dat is voetbal.”

Eijer zag deze week een scherp Fortuna op de training en denkt dan ook dat zijn ploeg klaar is voor de kraker tegen nummer laatst uit Breda, die vecht voor de laatste kans. „Het is een cruciale wedstrijd, ik hoop dat iedereen dat zich beseft. Op basis van de trainingen denk ik dat we er klaar voor zijn.” Om er meteen aan toe te voegen. „Al dacht ik dat een week geleden voor het duel met VVV ook.”

Vermoedelijke opstelling: Koselev, Mac-Intosch, Ninaj, Heerings, Pinto, Smeets, El Messaoudi, Balic, Diemers, Novakovich, Lamprou.

Bekijk hier de nieuwe aflevering van ‘Komt dat Schot’, het online voetbalprogramma van De Limburger:

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal