Veel drukte op de weg door mooi weer en vakantiegangers

Print
Veel drukte op de weg door mooi weer en vakantiegangers

Afbeelding: John Peters

Merum / Swalmen / Roermond / Asenray / Boukoul / Einde / Herten / Ool / Asselt -

Dat het lekker weer is, merken ook de verkeersdiensten. De ANWB meldde dat er rond 11.00 uur al ongeveer 300 kilometer file stond op de Nederlandse wegen, tegen nog geen 200 kilometer op de hele Goede Vrijdag vorig jaar. Rond twaalf uur stond al ruim 400 kilometer file. Het is vooral vakantie- en recreatieverkeer, want veel mensen zijn vrij.

Dat het zo druk is op de weg heeft voor een deel te maken met het mooie weer en de vakantiegangers in ons land.

Ook druk op Limburgse wegen

Ook op de Limburgse wegen is het druk. Traditiegetrouw komen er veel Duitse toeristen naar onze provincie. Dat is dit jaar niet anders. Op de wegen rond Venlo en het outletcentrum in Roermond is het druk met dagjesmensen. Ook op de A2 ter hoogte van Nederweert is het drukker dan normaal.

Bekijk hier de actuele verkeersinformatie.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen