Diamanten paar Erdas-De Kok

Print
Diamanten paar Erdas-De Kok

Een van de hoogtepunten tijdens het huwelijk. Toen Angelo en Juultje 50 jaar waren getrouwd hebben ze elkaar opnieuw het ja-woord gegeven in de Vincentius a Paulo kerk in Brunssum. Afbeelding: Familie

Brunssum -

Het diamanten echtpaar Erdas-De Kok uit de Brunahildestraat kreeg donderdag 18 april bezoek van waarnemend burgemeester Gerd Leers. Hij bracht de felicitaties over van de Gemeente Brunssum.

De 82-jarige vader Angelo is geboren en getogen op Sardinië. Op jonge leeftijd kwam hij naar Brunssum om in de mijn te gaan werken. Naderhand ging hij aan de slag bij Daf en vervolgens de Gemeente Brunssum. Naast de favoriete schietsport zijn vissen, zwemmen en wandelen de grootste hobby’s.

De 78-jarige Juultje heeft veel tijd gestoken in de opvoeding van het gezin. Met drie kinderen, vier kleinkinderen en drie achterkleinkinderen heeft zij veel kleur gegeven aan het familieleven. Juultje was jarenlang oppasmoeder op basisschool Rumpenerhof en zijn doet veel voor de wijk. Zo zet zij zich al jaren in voor de buitenspeeldagen.