Keukenhof is helemaal vol: ‘Kom niet met Pasen, maar kies een andere dag’

De Keukenhof.

De Keukenhof. © AD/Reuters

Wie van plan was tijdens de paasdagen Keukenhof te bezoeken, kan beter uitwijken naar een andere dag.

Redactie

,,Tijdens de paasdagen is het bijzonder druk in de Bollenstreek en in Keukenhof. Door het mooie weer is er ook veel strandverkeer. We adviseren om een andere dag te kiezen voor een bezoek aan het park’‘, meldt het bloemenpark in Lisse op Twitter.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Zaterdag staan de toegangswegen naar Keukenhof ook al vol en op het parkeerterrein kan er geen auto meer bij.

Het park is nog open tot 19.30 uur. Reeds gekochte tickets kunnen volgens de zegsvrouw worden ingewisseld op een andere dag.

1 miljoen

Het Nederlands Bureau voor Toerisme en Congressen (NBTC) verwacht dit paasweekeinde een miljoen internationale toeristen in ons land. Dit zijn er 150.000 meer dan afgelopen jaar.

Zo’n 65 procent van die toeristen komt volgens het bureau uit Duitsland en 25 procent uit België. Ook gaan 350.000 Nederlanders op vakantie in eigen land. De kust en de bollenstreek zijn met Pasen toeristische hotspots.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee