‘De Geheugentafel’ spreekuur dementie

Print
‘De Geheugentafel’ spreekuur dementie

Er zijn allerlei dementie-hulpmiddelen, zoals hier door studenten gemaakt. Afbeelding: Laurens Eggen

Landgraaf / Schaesberg / Nieuwenhagen / Rimburg / Schimmert / Hulsberg / Wijnandsrade / Merkelbeek / Schinveld / Jabeek / Vaesrade / Schinnen / Klein-Doenrade / Doenrade / Bingelrade / Puth / Sweikhuizen / Amstenrade / Oirsbeek / Nuth -

In Bibliotheek Landgraaf, in het Burgerhoes bij Op de Kamp, kunnen op donderdag 25 april mensen met geheugenproblemen, mantelzorgers en professionals elkaar ontmoeten aan de ‘Geheugentafel’.

Een vrijwilliger van Alzheimer Parkstad Limburg is dan van 15.00 tot 16.00 uur aanwezig om informatie te verstrekken en vragen te beantwoorden. Daarnaast is er een EHBD-koffer (Eerste Hulp Bij Dementie) aanwezig met allerlei informatiemateriaal. De ontmoeting en het gesprek met elkaar staan centraal. De bibliotheek heeft ook een vaste collectie rondom het thema dementie en geheugen.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen