KultkefeeEch pakt uit met Blues Vocation

Blues Vacation verzorgt donderdag het huiskamerconcert in De Stoba.

Blues Vacation verzorgt donderdag het huiskamerconcert in De Stoba. © KultkefeeEch

Het huiskamerconcert in café De Stoba aan de Bovenstestraat in hartje Echt staat op donderdag 25 april in het teken van eigenzinnige blues door de Blerickse band Blues Vocation.

Vera Feltges

Het vijftal Peter Janssen, Mathieu Knippenbergh, Martijn Alsters, Herm Klaassens en Ben Bruil, samen Blues Vocation vormend, kan zich beroepen op een carrière die 50 jaar terug gaat in de tijd. Hun muzikale thuisbasis is Blerick. Vanaf december 2018 is de band hernieuwd begonnen aan een regionale tour. Twee jaar geleden kon Echt al kennismaken met Blues Vocation tijdens een try-out. In voorbereiding op hun concert in Grenswerk in Venlo gaven zij toen een concert in de Stoba. De band laat zich inspireren door hun helden van de jaren zestig, zoals John Mayall and the Bluesbreakers, Peter Green’s Fleetwood Mac, Paul Butterfield Bluesband en Electric Flag. Het huiskamerconcert gaat om 20.00 uur van start. De entree bedraagt € 7,50. Om zeker te zijn van een zitplaats (reserveringen krijgen voorrang) kan er gereserveerd worden via: kultkefeeech@gmail.com.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee