Vogelcafé in Meerlo

Print
Vogelcafé in Meerlo

Vogelliefhebbers kunnen hun hobby uitbreiden na het bezoek aan de vogelmarkt. Afbeelding: Getty Images/iStockphoto

Meerlo -

De maandelijkse vogelmarkt van Vogelvereniging De Gevleugelde Vrienden Wanssum e.o. vindt plaats op zondag 28 april in zaal ’t Brugeind aan de Leeuwerik 33 in Meerlo.

Van 9.30 tot 12.00 uur is het mogelijk om vogels te kopen en te verkopen. Vogels dienen te worden aangeboden in de daarvoor bestemde kooien. Maximaal twee vogels per kooi. Duiven en kwartels worden niet toegelaten zonder inentingsbewijs. Het is ook mogelijk om informatie in te winnen over het houden van vogels. Er zijn ook leden aanwezig die de nagels van vogels kunnen knippen. Meer informatie: Henk Branje, tel. 06-55876149 of hbranje@ziggo.nl.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen