Koninklijke onderscheiding voor Hen Kuppens

Print
Koninklijke onderscheiding voor Hen Kuppens

Afbeelding: ANP

Stramproy / Tungelroy -

Hen Kuppens uit Stramproy heeft zondag een koninklijke onderscheiding gekregen voor zijn werk voor de EHBO en Schutterij Catharina in zijn woonplaats.

Kuppens is nu Lid in de Orde van Oranje Nassau. Hij kreeg de onderscheiding uitgereikt tijdens de huldiging van jubilarissen voorafgaand aan het koningsschieten bij Schutterij Sint Catharina. Negen jaar lang was Kuppens vice-voorzitter van die vereniging, was hij leider van de vendelgroep, lid van het OLS-vendelpromotieteam en vertegenwoordigde hij de schutterij in diverse commissies van schuttersbond Eendracht Maakt Macht.

Naast zij werk voor de schutterij is Kuppens ook al sinds 1997 actief als EHBO’er. Acht jaar was hij bestuurslid van de EHBO in Stramproy en Tungelroy.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen