Dorpsschieten Wessem beleeft 44ste editie

Print
Dorpsschieten Wessem beleeft 44ste editie

Wie wordt de nieuwe dorpskoning van Wessem? Afbeelding: Schutterij St. Joris

Wessem -

Het 44ste dorpsschieten door schutterij St. Joris Wessem vindt plaats op zaterdag 11 mei op het schietterrein aan de Hagenbroekerweg te Wessem. Het schietfestijn gaat om 14.30 uur van start.

Iedereen kan in teamverband deelnemen aan de strijd met de zware schuttersbuks. Inschrijven kan als drietal (bedrijf, familie, vereniging, vriendengroep, enzovoorts). Het is ook mogelijk om deel te nemen aan de individuele strijd om de titel dorpskoning 2019. Deelname aan het dorpsschieten kost € 6,- per drietal en bij het dorpskoningsschieten € 2,- per schutter.

Voor kinderen vanaf ongeveer 10 jaar is er de mogelijkheid om te komen schieten met het luchtdrukgeweer, onder leiding van ervaren schutters van St. Joris. Wie de meeste bölkes weet te raken, wint een prijs. Volgens wet- en regelgeving dient iedere schutter die deelneemt aan het dorpsschieten een geldig legitimatiebewijs bij zich te hebben. Zonder legitimatiebewijs is deelname helaas niet mogelijk.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen