Bewoner gooit huisraad vanuit flat op straat

Print
Bewoner gooit huisraad vanuit flat op straat

Afbeelding: Track ‘88

Venlo / Hout-Blerick / Boekend / Steyl / Lomm / Tegelen / Velden / Belfeld / Blerick / Arcen -

De hulpdiensten zijn maandagavond uitgerukt naar een flat in de Puteanusstraat in Venlo voor een flatbewoner die amok maakte. De man gooide vanuit zijn woning op de vijfde etage huisraad op straat.

Verschillende ooggetuigen zagen hoe er een televisietoestel en glaswerk op het asfalt belandden. Uit de woning van de man klonk harde muziek. Politie, brandweer en een ambulance waren sinds negen uur ter plekke. De omgeving werd daarop afgezet.

De politie kon de woning in eerste instantie niet betreden, omdat de man de deur gebarricadeerd had. Uit voorzorg werd het gas van alle appartementen van het wooncomplex afgesloten.

Uiteindelijk lukte het de politie rond haf twaalf in de avond om de man veilig uit de woning te krijgen. Hij is afgevoerd naar het politiebureau.

Tijdens het incident werden enkele buurtbewoners in een nabijgelegen café opgevangen. Zij konden na de aanhouding weer naar huis.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen