Lions na krankzinnig duel gelijk in Aalsmeer

Print
Lions na krankzinnig duel gelijk in Aalsmeer

Foto ter illustratie. Afbeelding: IStock

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht -

De handballers van OCI-Lions hebben maandag een punt gepakt op bezoek bij landskampioen Aalsmeer. In het bloemendorp werd het na een krankzinnig duel 28-28.

Lions begon zwak en stond al snel 5-0 achter. De ploeg acteerde zonder overtuiging en miste veel kansen. Langzaam maar zeker kroop de ploeg toch iets dichterbij. Bij rust was de achterstand twee treffers (15-13), ook omdat Aalsmeer een speler na een slaande beweging met rood moest missen.

De thuisploeg consolideerde de voorsprong en liep zelfs uit naar vier treffers tien minuten voor tijd. Daarna profiteerde Lions van opnieuw een rode kaart. De marge was teruggebracht naar 27-26, toen Aalsmeer nog een derde speler van het veld zag lopen na aanmerkingen op de leiding.

In de slotminuut kwam Lions op gelijke hoogte, maar slaagde het er niet meer in om de zege te grijpen.

Aalsmeer is door het punt zeker van de strijd om de landstitel. Lions heeft nog een zege nodig in de laatste twee duels.