Toneelvereniging Accent uit Heugem speelt ‘Blind Date

Print
Toneelvereniging Accent uit Heugem speelt ‘Blind Date

Een scène uit ‘Blind Date’ Afbeelding: Toneelvereniging Accent

Maastricht / Itteren -

In Gemeenschapshuis de Klaekeburg speelt toneelvereniging Accent in de maand mei het dialectstuk ‘Blind Date’ naar het origineel ‘Blind Date in het Gooi’ van Carl Slotboom. De regie is in handen van Jeff Huynen.

Het toneelstuk speelt zich af in een klein, gedateerd hotelletje op Campagne, dat gerund wordt door eigenaresse Jet. Er verschijnen zeer opvallende types om vakantie te vieren. Er zijn zelfs gasten die beweren een blind date te hebben. In de ‘huiskamer’ van het hotel ontmoeten de gasten elkaar. De verwikkelingen leiden tot complete chaos en tot de vraag ‘wie heeft er nu eigenlijk een blind date met wie?’

De uitvoeringen vinden plaats in Gemeenschapshuis de Klaekeburg, gelegen aan de Gronsvelderweg 142 Heugem. Er zijn voorstellingen op 11, 12, 17, 18 en 19 mei. Op beide zondagen gaat het om matinée-voorstellingen die om 14.00 uur beginnen. Op de overige avonden begint het stuk om 20.00 uur. Spelers zijn: Peter van Luit, Jolanta Zeguers, Marianne Lücker, Bas Backhaus, Armand Huntjens, Brigitte Volkers, Wies Janssen en Désirée Huntjens. Kaarten kosten 8,50 euro. Reserveren kan via email d.bruijnzeels1@home.nl of telefonisch via tel. 06-40331556 of bij Café de Klaek.