Concert met hedendaagse muziek door CoMA Maastricht en CoMA Eindhoven

Print
Concert met hedendaagse muziek door CoMA Maastricht en CoMA Eindhoven

Het muziekgezelschap van CoMA Maastricht. Afbeelding: Yaël Wolfs

Roermond / Merum / Swalmen / Asenray / Boukoul / Einde / Herten / Ool / Asselt -

CoMA Maastricht en CoMA Eindhoven geven op zondag 12 mei een gezamenlijk concert in de expositieruimte van de ECI Cultuurfabriek in Roermond.

CoMA is van oorsprong een Engelse organisatie die zich inzet voor de uitvoering van hedendaagse muziek door amateurs. De afkorting staat voor Contemporary Music for All.

CoMA Maastricht bestaat sinds 2013 en vorig jaar maakte CoMA Eindhoven zijn debuut. Onder de titel ‘Numberless Fingers’ zullen beide orkesten in Roermond enkele stukken apart spelen en het concert wordt afgesloten met een gezamenlijk werk. Er zullen nieuwe composities klinken van onder anderen Paul Burnell, Adam Gorb, Barry Russell, Jesse Passenier en Louis Andriessen. Dirigent van Maastricht is Txemi Etxebarria en van Eindhoven Arjan van Baest. Het concert begint om 15.00 uur en de entree is gratis.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen