Nu aanmelden voor KVW Nederweert

Print
Nu aanmelden voor KVW Nederweert

Het enthousiaste team van KVW Nederweert verheugt zich op ‘de nieuwe ronde’ in augustus. Afbeelding: KVW Nederweert

Nederweert / Ospel / Leveroy / Nederweert Eind / Ospeldijk -

Onder de noemer ‘KVW Nederweert zetj D’Indj op stelte’ gaat op maandag 12 augustus van start in Nederweert-Eind. Dit jaar zal onder meer een bezoek worden gebracht aan de voetbalclub Eindse Boys, Openluchtmuseum Eynderhoof, dagcamping De Houtsberg en IJsboerderij Gommers.

Naast een ochtend- en middagprogramma is er dit jaar ook een avondprogramma. Deelnemen kan voor 20,00 euro, inclusief deelname aan de wandelvierdaagse. Met het avondprogramma erbij bedragen de deelnamekosten 25 euro.

Inschrijven kan op 8 mei telkens van 12.00 tot 14.00 uur bij Basisschool de Schrank in Ospel , op 15 mei bij Basisschool De Tweesprong in Nederweert-Eind en Basisschool Budschop in Budschop en op 22 mei bij Gemeenschapshuis De Pinnenhof in Nederweert.

De inschrijving is definitief na inlevering van het inschrijfformulier in combinatie met het contributiebedrag in contanten. Volwassenen kunnen zich op deze data tevens inschrijven voor de wandelvierdaagse. Het deelnamebedrag hiervoor bedraag voor niet deelnemers aan de KVW 6,50 euro. Zie voor meer informatie over het programma de website.