Buitenzwemseizoen in Roerdalen gaat van start

Print
Buitenzwemseizoen in Roerdalen gaat van start

Afbeelding: ING Image

Vlodrop / Montfort -

Het buitenzwemseizoen in de gemeente Roerdalen gaat op zaterdag 27 april van start. In ‘t Ploensjbad in Vlodrop en ’t Sweeltje in Montfort kunnen bezoekers terecht tot en met zondag 1 september.

De buitenbaden gaan open als L1tv de dag tevoren een weersvoorspelling doet voor Midden-Limburg van 22 graden of hoger. Als de voorspelling 25 graden of hoger is, dan blijven de zwembaden een uurtje langer open, tot 19.00 uur. Bij een voorspelling lager dan 22 graden blijven de baden gesloten.

Bezoekers vanaf vier jaar betalen voor een entreekaartje 3 euro. Een persoonlijk abonnement kost 27 euro. Een gezinsabonnement tot maximaal vijf personen kost 65 euro. Voor elke extra persoon op een gezinsabonnement dient 9 euro betaald te worden. „Wie een (gezins)abonnement koopt, heeft voor iedere persoon een pasfoto nodig”, aldus een woordvoerster. „Abonnement zijn verkrijgbaar bij de kassa van ’t Sweeltje in Montfort en ’t Ploensjbad in Vlodrop. Als ‘t Ploensjbad gesloten is, kunt u na 19.00 uur in de Roerhal terecht. Dat kan elke dag, behalve op dinsdag.”

De openingstijden van de buitenbaden zijn niet het hele seizoen hetzelfde. Voor het voorseizoen gelden andere openingstijden dan voor de meivakantie en de zomervakantie. Een overzicht van de openingstijden is de vinden op de website www.kleingelukuitroerdalen.nl.