Kraantje Pappie, Bizzey en Moksi op tiende Stereo Sunday

Print
Kraantje Pappie, Bizzey en Moksi op tiende Stereo Sunday

De jubileumeditie is op 5 en 6 juli in het Julianapark. Afbeelding: Stereo Sunday

Venlo / Hout-Blerick / Boekend / Steyl / Lomm / Tegelen / Velden / Belfeld / Blerick / Arcen -

Kraantje Pappie, Moksi, Bizzey, Habstrakt, Ran-D en Famke Louise. Dat zijn de bekendste namen op het affiche van het tienjarige dance festival Stereo Sunday in Venlo.

Andere namen die bekend werden gemaakt, zijn Childsplay, La Fuente en Puinhoop Kollektiv. Het tweedaagse festival wil groots uitpakken met het tweede lustrum dat op 5 en 6 juli wordt gevierd. De show van Kraantje Pappie wordt door de organisatie aangekondigd als heel bijzonder. „Dit heeft Venlo nog nooit eerder gezien.”

De tent in het Venlose Julianapark staat op vrijdagavond in het teken van de hardere stijlen. Hosting partner Emphasis komt dan met Ran-D, Sub Zero Project en Sound Rush. Op zaterdag is het concept Blacklist van de legendarische club Bootshaus uit Keulen te gast. Het programma vermeldt onder meer de Venlose formatie Moksi, Habstrakt, Fox Stevenson en Lost Identity. De volledige line-up staat op www.stereosunday.nl.

De kaartverkoop gaat hard. De Special Birthday Bird en Early Bird weekendtickets zijn al uitverkocht. Reguliere kaarten zijn verkrijgbaar via de website.