SHOWBIZZ-RUBRIEK

Suzan Seegers gaat meer van het leven genieten en zo zag Renée van Wegberg er vroeger uit

Print
Suzan Seegers gaat meer van het leven genieten en zo zag Renée van Wegberg er vroeger uit

Suzan Seegers. Afbeelding: Stefan Koopmans

Benieuwd naar interessante weetjes over bekende Limburgers? In deze showbizz-rubriek struint De Limburger het internet af voor de leukste, gekste en opvallendste berichten op social media van bekende Limburgers.

Suzan Seegers hebben we een tijdje moeten missen op de social media. Maar ze is terug, meldt de zangeres op Facebook. Waarom ze even weg was, wordt niet echt duidelijk. Wel zegt Suzan tot het besef te zijn gekomen dat je van het leven moet genieten. Dat gaat ze vanaf nu vaker doen.

Rising star Tisjeboy Jay heeft dan weer andere kopzorgen. De p-toets op zijn telefoon doet het niet meer, nadat het toestel was gevallen.

Dit bericht bekijken op Instagram

Balen man, kan ook lastig bosten

Een bericht gedeeld door JAY (@tisjeboyjay) op

Het is paasvakantie en dan vliegen veel mensen uit. Niet alleen Suzan Seegers verblijft in het buitenland, ook Maurice Wijnen is de grens over. Hij maakt een stedentripje naar het volgens hem abembenemende Potsdam.

En ook Marijke Helwegen verveelt zich niet. Zo was ze deze week bij het Bomen Centrum Nederland in Baarn, waar ze een dansje waagde met - zo te zien - haar echtgenoot Harry.

Musicalster Renée van Wegberg duikt op Insta het verleden in met een foto van één van haar eerste optredens ooit. Met lila oogschaduw en lokken die stevig met de Carmen-krulset onderhanden waren genomen.

Collega-musicaller Jon van Eerd zet intussen zijn tanden in een (dubbele) chocolade paashaas. Het mag, want de voorstellingen van Charley de Musical zitten er sinds een paar dagen op. Reden genoeg dus voor Jon om de teugels ietwat te laten vieren.

Dit bericht bekijken op Instagram

Easter Mjummy...

Een bericht gedeeld door Jon van Eerd (@jonvaneerd) op

Marco Roelofs, met de legendarische Heideroosjes uit Horst terug op de poppodia, steekt een veer in zijn eigen achterste door een recensent van 3VOOR12 aan te halen.

Hadewych Minis, die we zowat dagelijks horen in de reclamespots van Kruidvat, vond in een bloeiende boom inspiratie voor haar outfit. ‘Blousem’, grapt de Maastrichtse actrice.

Dit bericht bekijken op Instagram

. Blousem!

Een bericht gedeeld door Hadewych Minis (@hademini) op

En bij Chantal Janzen was het tijdens de paasbrunch buitengewoon ‘gezellig’, afgaande op de foto die ze op Insta plaatste. Zelfspot is en blijft (gelukkig) een sterk punt bij de Tegelse.