Veiling handtekeningenbord Amstel Gold Race levert 4.038 euro op voor Ronald McDonald Kindervallei

Print
Veiling handtekeningenbord Amstel Gold Race levert 4.038 euro op voor Ronald McDonald Kindervallei

Het handtekeningenbord leverde een mooi bedrag op voor de Kindervallei. Afbeelding: George Deswijzen

Valkenburg / Berg / Walem / Houthem / IJzeren / Vilt / Sibbe / Oud-Valkenburg / Schin op Geul / Berg en Terblijt / Geulhem / Terblijt -

Afgelopen weekend vond de 54e Amstel Gold Race plaats. ’s Ochtends bij de start tekenden alle ploegen, inclusief winnaars Mathieu van der Poel en Katarzyna Niewiadoma, het handtekeningenbord tijdens de ploegenpresentatie op het Vrijthof.

Deze handtekeningenborden werden later op de dag geveild in het hospitality paviljoen en brachten geld op voor het goede doel. Ook dit jaar was Ronald McDonald Kindervallei te Valkenburg aan de Geul weer het begunstigde goede doel tijdens de veiling van deze befaamde handtekeningenborden waarop alle professionele wielrenners die deelnamen hun handtekening plaatsten.

In het hospitality paviljoen konden de VIP-gasten middels veilingkaarten een bod uitbrengen op het dames- en heren handtekeningenbord. Na het in ontvangst genomen te hebben van alle veilingkaarten met de daarop geboden bedragen, bleek het hoogste bod voor het dames- én heren handtekeningbord te zijn uitgebracht door dezelfde organisatie. J. Booij en R. Haast brachten namens B&S Natuursteen en STR International Logistics een bod uit van 2.019 euro op het herenbord en ook 2.019 euro op het damesbord.

Ronald McDonald Kindervallei is een vakantiehuis van het Ronald McDonald Kinderfonds waarbij kinderen met een beperking of langdurige ziekte samen met hun familie kunnen genieten en op adem kunnen komen. In een sprookjesachtige omgeving kunnen zij in een aangepast vakantieappartement er ook ‘even helemaal tussenuit’. “Een aangepast appartement voor de zorg en het welzijn van het kind, is het allerbelangrijkste om vakantie te kúnnen vieren, voor gezinnen met een zorg-intensief kind. De handtekeningenborden aangeboden door Stichting Amstel Gold Race en het geboden bedrag door deze heren met hun bedrijven, maken deze vakanties mogelijk. Onze dank is groot.” aldus Anique Custers van Ronald McDonald Kindervallei. Bij eerdere edities werd de opbrengst van het handtekeningenbord gebruikt voor diverse hulpmiddelen en aanpassingen in de appartementen.

“Als B&S Natuursteen en STR International Logistics en Warehousing zien wij het als een voorrecht om elk jaar weer aanwezig te mogen zijn bij zo’n geweldig mooi en spannend evenement als de Amstel Gold Race. Omringd door zoveel familie, vrienden, collega’s en zakelijke relaties. In een geweldige sfeer en ambiance met een hapje en drankje op z’n tijd. ‘Onbeperkt’ genieten... Mede daardoor vinden wij het heel belangrijk dat gezinnen met kinderen waarbij het gewoon even niet zo lekker gaat of helemaal niet lekker gaat, ook ‘onbeperkt’ kunnen genieten tijdens een leuk en welverdiend verblijf in de Kindervallei! We hopen dat we middels deze bijdrage ons steentje aan bij kunnen en mogen dragen.” vertelt Johan Booij als hoogste bieder op het handtekeningenbord.