Onderzoek naar jerrycans na ongeluk op A73

Print
Onderzoek naar jerrycans na ongeluk op A73

Afbeelding: SK-Media

Smakt -

De A73 is tussen Venray en Vierlingsbeek in de richting van Nijmegen is donderdagochtend enkele uren afgesloten geweest na een ongeval waarbij twee mensen gewond zijn geraakt. De politie deed onderzoek naar jerrycans die in de auto zijn aangetroffen.

Het ongeluk gebeurde rond drie uur in de nacht ter hoogte van Smakt. Een politieauto werd onderweg naar een andere melding op de A73 met zeer hoge snelheid door de betrokken auto ingehaald. Door de hoge snelheid van het voertuig kwam deze in botsing met een andere auto. De inzittende van het tweede voertuig bleef ongedeerd.

A73 dicht

De A73 werd daarna in noordelijke richting afgesloten voor onderzoek. Rijkswaterstaat adviseerde verkeer richting Nijmegen om te rijden via de A67, A2 en A50. In de loop van de ochtend werd de snelweg weer opengesteld.

Onderzoek naar jerrycans na ongeluk op A73
Foto: SK-Media

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen