MVV: maximale rust voor duel tegen Cambuur

Print
MVV: maximale rust voor duel tegen Cambuur

MVV-trainer Ron Elsen. Afbeelding: Bas Quaedvlieg

Maastricht / Itteren -

MVV gaat vrijdagavond op bezoek bij Cambuur, dat een directe concurrent is van de Maastrichtenaren in de strijd om play-offs. De Friezen staan één puntje boven MVV.

Trainer Ron Elsen heeft zijn team maximale rust gegeven in de aanloop naar het duel in Leeuwarden. „Na de wedstrijd van maandag (tegen Jong Ajax, red.) hebben we dinsdag met de benen in koud water gezeten, woensdag hebben de spelers hun vaste vrije dag gekregen en alleen donderdag hebben we een training gehad. Het gaat er om dat de spelers fris en fit zijn.” De selectie van MVV is dan ook fit, uitgezonderd de langdurig geblesseerde Pieter Nys.

Om niets aan het toeval over te laten, vertrekt de MVV-spelersbus vrijdag ook nog eens extra vroeg uit Maastricht. „Tussendoor strijken we neer in een hotel om ons in alle rust voor te bereiden”, is de uitleg van Elsen. Mocht MVV winnen, dan heeft het prima papieren om de nacompetitie te bereiken. Bij een nederlaag in Leeuwarden kan MVV alleen maar hopen op gunstige uitslagen bij andere wedstrijden.

Vermoedelijke opstelling MVV: Koopmans, Vermijl, Mares, Shermar Martina, Gunst, Ippel, Deom, Kostons, Croux, Van den Hurk, Schroijen

Bekijk hier de nieuwe aflevering van ‘Komt dat Schot’, het online voetbalprogramma van De Limburger:

Video: De Limburger