Zelfklusproject in Echt van start

Print
Zelfklusproject in Echt van start

De opening van De Werkplaats werd goed bezocht. Afbeelding: Karlijn Sol

Echt -

Tijdens de maandelijkse RepairCafé-ochtend is door wethouder Geert Frische ‘De Werkplaats’ officieel geopend met de onthulling van het logo. De Werkplaats is elke maandag- en dinsdagochtend van 9.00 tot 12.00 uur geopend in het Talenthouse aan de Diepstraat 3c in Echt.

De Werkplaats is een nieuw burgerinitiatief dat mensen de mogelijkheid biedt om samen met anderen eigen klusjes of reparaties uit te voeren in een van de ruimtes van het RepairCafé. Te weinig ruimte thuis, niet het juiste gereedschap of hulpmiddelen voorhanden, een gebrek aan kennis of een extra handje nodig, of behoefte aan een praatje over alles, maar vooral wat met techniek te maken heeft? Dan biedt De Werkplaats elke maandag- en dinsdagmorgen uitkomst. In zijn toespraak maakte de heer Frische het belang van dergelijke burgerinitiatieven duidelijk. Hij prees het nieuwe project en wenste het een goede toekomst. Gezien het succes van het RepairCafé verwachten de initiatiefnemers dat De Werkplaats goed bezocht zal worden. Meer info: tel. 06-30483920.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen