Romeinenweek bij Museum Peel en Maas

Print
Romeinenweek bij Museum Peel en Maas

Het verhaal rond de Gouden Peelhelm spreekt in het kader van de Romeinse geschiedenis van de streek tot ieders verbeelding.

Helden -

Onder het thema Romeinen in Peel en Maas presenteert Museum Peel en Maas in Helden woensdag 8 mei een activiteitenprogramma voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar.

Tijdens deze activiteit in het kader van de zesde Nationale Romeinenweek maken jonge museumbezoekers op interactieve wijze kennis met de geschiedenis van de Romeinen in de streek. Hekkensluiter is een knutselworkshop. De middag duurt van 15.30 tot 17.00 uur en de toegang is gratis. Het programma start met een korte interactieve rondleiding met betrekking tot de Romeinse tijd in Peel en Maas. Ook de vondst van de Gouden Peelhelm ruim honderd jaar geleden in de Peel , passeert hierbij de revue. Vooraf aanmelden is noodzakelijk en kan via info@museumpeelenmaas.nl. De Nationale Romeinenweek duurt van 4 tot en met 12 mei.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen