Engels vraagteken voor belangrijk duel Roda

Print
Engels vraagteken voor belangrijk duel Roda

Afbeelding: Pro Shots -Joep Leenen

Kerkrade / Eygelshoven -

Het is onduidelijk of Roda JC een beroep kan doen op Mario Engels in de belangrijke wedstrijd tegen FC Den Bosch, morgenavond.

Engels ontbrak afgelopen maandag bij Telstar al vanwege een blessure aan zijn hiel. De afgelopen dagen is bij Roda geprobeerd om de clubtopscorer weer op te lappen. Vrijdag moet blijken of dat gelukt is.

Sinaasappel

Door de zware nederlaag van maandag hangt deelname aan de nacompetitie voor Roda aan een zijden draad. Een goed resultaat tegen FC Den Bosch is een must om kans te blijven maken. Ondanks het feit dat Roda vooral druk lijkt met de eigen problemen, gaat de ploeg er volgens interim-coach Eric van der Luer vol voor om alles uit het seizoen te halen. „Deze jonge groep loopt op mentaal en fysiek gebied tegen grenzen aan”, legt de trainer uit. „Maar het is en blijft onze ambitie om de play-offs te halen en te kijken hoe ver we kunnen komen. We gaan proberen de sinaasappel tot het laatste beetje uit te persen.”

Naast Mario Engels is ook Mohammed El Makrini onzeker. De middenvelder raakte donderdag geblesseerd op de training. De langdurig geblesseerde Richard Jensen is er sowieso niet bij. Ook Henk Dijkhuizen ontbreekt, hij is geschorst na zijn rode kaart tegen Telstar.

Bekijk hier de nieuwe aflevering van ‘Komt dat Schot’, het online voetbalprogramma van De Limburger:

Video: De Limburger