Negen gewonden en enorme ravage bij heftig ongeluk in Eindhoven

Print
Negen gewonden en enorme ravage bij heftig ongeluk in Eindhoven

Heftig ongeluk in Eindhoven. Afbeelding: Bert Jansen

Negen mensen zijn donderdagavond gewond geraakt bij een botsing op de Marconilaan in Eindhoven.

Vier van hen raakten zwaargewond. Een klein bestelbusje botste door onbekende reden op twee auto’s rond 18.05 uur.

Voor de gewonden zijn ambulances en een traumahelikopter gekomen. Zij krijgen eerste hulp en worden met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De politie spreekt van negen gewonden, die allen naar het ziekenhuis zijn gebracht. Naar verluidt zijn er vier van hen zwaargewond geraakt bij het ongeluk.

Ravage

De politie zoekt uit hoe het ongeluk kon gebeuren. De inschatting is nu dat het busje op de twee auto’s botste. Gezien de enorme ravage vermoedt de politie dat er te hard werd gereden.

Op de weg liggen overval auto-onderdelen en er is een lantaarnpaal uit de grond gerukt door een auto, die erop is gebotst.

Negen gewonden en enorme ravage bij heftig ongeluk in Eindhoven
De grote ravage na het ongeluk. Foto: Bert Jansen

De drukke ringbaan in Eindhoven is afgezet. Het verkeer wordt door de politie via Strijp-S naar het centrum geleid, maar dat staat helemaal vast.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen