Mannenkoor Linne verzorgt voorjaarsconcert

Print
Mannenkoor Linne verzorgt voorjaarsconcert

Een deel van het Mannenkoor St. Caecilia. Afbeelding: Mannenkoor St. Caecilia Linne

Linne -

Mannenkoor St. Caecilia uit Linne verzorgt op zaterdag 11 mei een voorjaarsconcert in Partycentrum De Harmonie aan de Grotestraat 9 in Linne. Het concert gaat om 20.00 uur van start, maar de zaal is al vanaf 19.30 uur open.

Ze hebben voor het concert Mannenkoor Die Sevensanghers uit Sevenum en Zangvereniging Maas- en Neergalm uit Neer uitgenodigd. De vijftig actieve zangers van St. Caecilia hebben met bekende moderne werken een andere weg ingeslagen. Maar ze schuwen ook musicals, opera- en operettemuziek niet. Ze verzorgen een uitgebreid repertoire, evenals de beide gastkoren. Het koor uit Linne wordt daarbij op piano begeleid door Ben van Daal. De toegang is gratis.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen