Marijke maakt iets warms klaar en Rapper Sjors biedt excuses aan voor ‘kanker en tering’

Print
Marijke maakt iets warms klaar en Rapper Sjors biedt excuses aan voor ‘kanker en tering’

Afbeelding: Facebook/Marijke Helwegen

Benieuwd naar interessante weetjes over bekende Limburgers? In deze showbizz-rubriek struint De Limburger het internet af voor de leukste, gekste en opvallendste berichten van BL’ers op social media .

Het is vakantietijd, en dat merken we ook op de social media-accounts van de wat bekendere Limburgers. Zo zien we eurocommissaris Frans Timmermans op zijn gemakkie aan de bar hangen in zijn stamcafé Pelt in Heerlen.

Orkestleider André Rieu zoekt het minder dicht bij huis. Zijn bestemming dezer dagen is Rome, waar hij onder meer een kloek formaat ijshoorn weglikte.

Iets nieuws voor Brigitte Heitzer. Ze is voor het eerst met de camper op vakantie. Een zelfgebouwde nog wel.

Geen vakantiereis voor Tisjeboy Jay. Die werkt gewoon door. Dat wil zeggen in de sportschool, waar hij zijn benen traint.

Hadewych Minis brengt haar vrije tijd dan weer liever door met een boek. Ze kan voorlopig vooruit.

Ook Marijke Helwegen is gewoon thuis, waar ze iets warms aan het bereiden is na een kille Koningsdag.

Rapper Sjors had afgelopen weekend heel andere dingen aan zijn hoofd. Hij ging diep door het stof nadat hij het publiek van zijn show in Hoogeveen tering en kanker toe had gewenst.

En collega-rapper Mennoboomin, bekend van de ANBU Gang, heeft zijn bril er eens voor opgezet. Slim, want in een nieuw contract moeten de kleine lettertjes je niet ontgaan.