OLS Sevenum zoekt nog verkeersregelaars

Print
OLS Sevenum zoekt nog verkeersregelaars

Wie komt helpen het verkeer in goede banen te leiden tijdens het OLS 2019? Afbeelding: Getty Images/iStockphoto

Sevenum -

De aanmeldingen van vrijwilligers voor het OLS 2019 in Sevenum stromen binnen. De teller staat inmiddels ruim boven de 1100 helpers. Toch mist de organisatie vooral nog verkeersregelaars.

Uniek, volgens de federatie, dat er in zo’n vroeg stadium al zoveel vrijwilligers gevonden zijn om te helpen. De jongste is 16 jaar en de oudste 87 jaar. Een evenement dus voor jong en oud. Veel mensen hebben zich daarbij ook ingeschreven voor meerdere evenementen. De vrijwilligers komen niet alleen uit Sevenum, maar uit de hele omgeving van Horst aan de Maas en zelfs daarbuiten. Momenteel wordt er een planning gemaakt. Wat de organisatie nog mist in die planning zijn onder andere verkeersregelaars. Aanmelden als vrijwilliger kan nog steeds. Vooral mensen die op 7 juli mee willen helpen om het verkeer te regelen.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen