Dierbaar

Kat Zoë is een volleerd supermodel met eigen Instagram

Print
Kat Zoë is een volleerd supermodel met eigen Instagram

Zoë fotograferen is niet moeilijk. Zodra ze de camera ziet, neemt ze haar poses aan... Afbeelding: Bas Quaedvlieg

Elsloo -

Huisdieren horen tegenwoordig helemaal bij het gezin en dat mag iedereen weten ook. In de rubriek ‘Dierbaar’ stellen Limburgers hun extra gezinslid aan je voor. Deze week: Supermodel Zoë uit Elsloo heeft haar eigen Insta…

Priscilla Heijnen: „Zoë (2) is speels en ondeugend. Wil ze ergens vanaf springen, dan mag niemand haar helpen. Het liefst gaat ze in je haren liggen en wast ze die schoon. Ook slaapt ze ’s nachts tussen mijn vriend en mij in, met haar hoofd tegen dat van mij, terwijl ze tevreden knort. Al vanaf dag één is Zoë gek op autorijden en ze gaat graag mee op vakantie. In een speciale reisrugzak hoeft ze geen avontuur te missen: ze gaat mee naar het strand, gezellig naar het terras en ook een boodschapje in de winkel doen vindt ze heel normaal. Tot nu toe waren het tripjes in Nederland, maar wie weet gaat ze nog een keer mee op vakantie naar Italië of Zwitserland.”

„Daarnaast is ze een echt fotomodel. Met een paar snoepjes weet ze perfecte poses uit te voeren. Zoë is het fotograferen zo gewend, dat ze meteen weet wat er te doen staat als ze de camera ziet. Ze kijkt braaf in de lens en blijft netjes zitten. Ze heeft zelfs een eigen Instagram-account met 130 volgers: @catlifezoe. Daar zijn alle avonturen die ze beleeft te zien. Volg Zoë gerust, het is echt een supermodel!”

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →