Partij en Simpelveld samen in concert

Print
Partij en Simpelveld samen in concert

Sopraan Claudia Couwenbergh. Afbeelding: St. Caecilia

Bocholtz / Simpelveld / Huls / Partij -

Fanfare Kunst & Vriendschap Partij-Wittem en Harmonie St. Caecilia Simpelveld gaan zaterdag 11 mei als één orkest een concert geven.

Het concert vindt plaats in de fanfarezaal A ge Wienhoes, Oude Heirbaan in Partij-Wittem, op zaterdagavond 11 mei. Het concert begint om 20.00 uur.

Energie

De twee orkesten van dirigent Paul Oligschläger spelen volgens woordvoerder Patrick Schoonbrood ‘een programma dat barst van de energie met sfeervolle rustpunten’. Voor de pauze staat klassieke en originele blaasmuziek op het programma. Na de pauze volgt swingende muziek, afgewisseld met enkele rustige nummers. Het programma van ‘2Gether in Concert’ bevat klassiek, latin, swing, pop en meer.

Invulling

Sopraan Claudia Couwenbergh soleert tijdens de klassieke aria O mio babbino caro en uit operette- en het musicalrepertoire. Geralt van Gemert zorgt bij composities van Frank Sinatra en Marco Borsato voor de vocale invulling. Samen zorgen zij voor de cross-over tussen pop en klassiek bij de hit Barcelona, waarbij Geralt de tekst van Freddy Mercury en Claudia de rol van Montserrat Caballé op zich neemt. Dit wordt allemaal begeleid door het grote orkest en combo, van in totaal zestig muzikanten.

Kaarten à 15 euro zijn te koop bij Bakkerij Meessen in Partij of Juwelier Kicken in Simpelveld. Aan de avondkassa geldt een toeslag van 2,50 euro per kaartje.