Finale Game of Thrones te zien in bioscoop Maastricht

Print
Finale Game of Thrones te zien in bioscoop Maastricht

Afbeelding: Game of Thrones

/ Maastricht / Itteren -

De finale-aflevering van Game of Thrones wordt op 20 mei in negentien Pathé-bioscopen vertoond, waaronder die in Maastricht, meldt Ziggo.

De bioscoopvertoningen op 20 mei beginnen om 19.30 uur en eindigen om 21.00 uur. Tickets zijn alleen verkrijgbaar voor klanten van Ziggo en Pathé.

De slotaflevering is de allerlaatste in de reeks van zes afleveringen. De laatste vier afleveringen van seizoen acht duren extra lang met zo’n 80 minuten.

Lees ook: Het voelt als een verlossing: zelfs aan deze winter komt een eind...

Het is de tweede keer dat Ziggo en Pathé de handen ineenslaan om Game of Thrones op het witte doek te laten zien. In 2017 werd de seizoensfinale van het zevende seizoen getoond bij zeven Pathé bioscopen door heel Nederland. De kaartjes waren toen binnen een half uur weg.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen