Finale Game of Thrones te zien in bioscoop Maastricht

Print
Finale Game of Thrones te zien in bioscoop Maastricht

Afbeelding: Game of Thrones

/ Maastricht / Itteren -

De finale-aflevering van Game of Thrones wordt op 20 mei in negentien Pathé-bioscopen vertoond, waaronder die in Maastricht, meldt Ziggo.

De bioscoopvertoningen op 20 mei beginnen om 19.30 uur en eindigen om 21.00 uur. Tickets zijn alleen verkrijgbaar voor klanten van Ziggo en Pathé.

De slotaflevering is de allerlaatste in de reeks van zes afleveringen. De laatste vier afleveringen van seizoen acht duren extra lang met zo’n 80 minuten.

Lees ook: Het voelt als een verlossing: zelfs aan deze winter komt een eind...

Het is de tweede keer dat Ziggo en Pathé de handen ineenslaan om Game of Thrones op het witte doek te laten zien. In 2017 werd de seizoensfinale van het zevende seizoen getoond bij zeven Pathé bioscopen door heel Nederland. De kaartjes waren toen binnen een half uur weg.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen