Guido Görtzen technisch directeur volleybalclub Limac

Print
Guido Görtzen technisch directeur volleybalclub Limac

Guido Görtzen wordt bij VC Limac verantwoordelijk voor het technisch beleid. Afbeelding: Bas Quaedvlieg

Linne -

Guido Görtzen is de komende drie seizoenen technisch directeur bij volleybalclub Limac uit Linne/Maasbracht. De Limburger en olympisch kampioen van 1996 gaat zich niet alleen bezighouden met het eerste mannen- en vrouwenteam, maar ook met de jeugd en het ontwikkelen van talent.

Doel van de samenwerking is om het volleybal in de regio een sterkere positie te geven.

Bij fusieclub Limac wordt Görtzen (48) verantwoordelijk voor de eerste teams. Bij de mannen, die onlangs naar de tweede divisie promoveerden, zal hij in het nieuwe seizoen ook op de bank plaatsnemen als coach.

Als coach was Görtzen in Nederland voor het laatst actief bij Peelpush. Met de Meijelse mannenformatie werd hij kampioen in de topdivisie. Gebrek aan ambitie zorgde er echter voor dat de 425-voudig international de club uit het Peeldorp verliet. Daarna was Görtzen nog een jaar als trainer actief in Zuid-Korea.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen