Doe mee aan De Limburger Pinkpopquiz en win een VIP-arrangement voor 2 personen

Print
Landgraaf / Schaesberg / Nieuwenhagen / Rimburg - De Limburger heeft samen met Buro Pinkpop een Pinkpopquiz georganiseerd voor de echte kenners. Weet jij alles over 50 jaar Pinkpop? Of in elk geval héél véél? Dan is dit jouw kans!

Ga de uitdaging aan en neem deel aan de ultieme jubileumquiz die De Limburger heeft samengesteld. Een quiz met 25 vragen over het jubilerend festival in Landgraaf. Onder toeziend oog van een deskundige jury (Jan Smeets hoogstpersoonlijk en chef cultuurredactie Peter van de Berg) kruisen drie finalisten op 25 mei de degens met elkaar. Een spetterende finale, die wordt gepresenteerd door Leon Verdonschot.

Wat kun je winnen?

Er zijn veel mooie prijzen te winnen. De winnaar van de live finale krijgt een VIP-arrangement voor twee personen inclusief een meet & greet met Rowwen Hèze. Als je mikt op een finaleplek, hou dan alvast zaterdag 25 mei vrij in je agenda!

Let op: per vraag heb je slechts 20 seconden de tijd om te antwoorden en elk goed antwoord levert één punt op. Deelnemen aan de quiz mag maar één keer. De 3 finalisten maken we samen met de antwoorden bekend op maandag 13 mei. Veel plezier en succes!