Voorbereiding Zomerfestival Lauradorp

Print
Voorbereiding Zomerfestival Lauradorp

De H.Theresia en Don Bosco kerk kan tijdens het festival worden bezichtigd. Afbeelding: Luc Lodder

Landgraaf / Schaesberg / Nieuwenhagen / Rimburg -

De twaalfde editie van het Zomerfestival Lauradorp in Landgraaf vindt plaats op zondag 7 juli. Het festival wordt georganiseerd door de gelijknamige stichting die is opgericht door Harmonie Laura, BewonersVereniging Lauradorp en gemend zangkoor Don Bosco.

Onderdelen zijn een Luikse markt, een kinderrommelmarkt en de kinderkermis. Verdeeld over de dag worden diverse demonstraties en optredens gegeven. Artiesten en/of bands die interesse hebben om op te treden kunnen contact opnemen via tel. 06-44456289.

In buurtaccommodatie Bei de Ling is een schilderijen expositie. BewonersVereniging Lauradorp richt ook een lokaal in met diverse tweedehands spullen en staat met een kraam op de Luikse Markt. De kinderrommelmarkt is rondom het Kerkplein, waar ook de kinderkermis zal komen te staan. Voor een gratis kinderplaats (5 tot en met 11 jaar) kan worden gemaild naar: kinderrommelmarkt@outlook.com

Op zaterdag is op het terras van D’r Sjtee Uul de ZFL Summerparty. Tussen 18.00 en 23.00 uur zullen twee bands uit de omgeving voor een muzikale avond zorgen.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →