Curvers en Tankink ambassadeur Limburg Classics

Print
Curvers en Tankink ambassadeur Limburg Classics

Roy Curvers is een van de vier ambassadeurs. Afbeelding: Mitchell Giebels

De Limburg Cycling Classics hebben vier ambassadeurs aangesteld. Roy Curvers, Bram Tankink, Ronald Waterreus en Raymond Kerckhoffs hebben zich verbonden aan de wedstrijdenreeks.

Van de vier is Curvers de enige actieve renner, maar de Sunweb-coureur uit Roggel stopt eind dit jaar. Tankink is werkzaam bij Brightlands in Geleen, Telegraaf-journalist Kerckhoffs komt uit Voerendaal en Ronald Waterreus (Lemiers) was betrokken bij de oprichting van de Limburg Cycling Classics. Dit is een samenwerking tussen Limburgse wielerklassiekers en bestaat uit

de Ronde van Limburg, Volta Limburg Classic, Ton Dolmans Trofee, Eurode Omloop en Hel van Voerendaal. De laatste heeft zich deze week bij de reeks gevoegd.

De samenwerking is bedoeld om toekomstbestendiger te worden en krijgt op meerdere onderdelen vorm zoals communicatie, sponsorwerving en inkoop of het delen van kennis en/of materialen.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen