Wandel 4-daagse door het Leudal

Print
Wandel 4-daagse door het Leudal

Tijdens de Wandel 4-daagse ontdekken deelnemers nieuwe onbekende paadjes. Afbeelding: Pieter Ligtenberg

Heythuysen -

De organisatie van de Penders Voetzorg Leudal Wandel 4-daagse is klaar voor de editie van 20 tot en met 24 mei. Wandelaars vertrekken tussen 18.00 en 19.30 uur vanaf Restaurant De Busjop aan de Busschopsweg in Heythuysen. Alleen op vrijdag is het vertrek vanaf Penders Voetzorg op het voormalige gemeentehuisplein.

De digitale voorinschrijvingen lopen prima, de flyers en posters zijn verspreid, de routes van 5-7,5-10-12,5 kilometer nagelopen en afspraken met ondernemers gemaakt. Van maandag tot en met vrijdag, met een rustdag op woensdag, kunnen wandelaars dus onbezorgd wandelen door het Leudal. En onbekende paadjes ontdekken. Op vrijdag ligt een medaille klaar voor wandelaars die vier dagen deelnemen. Het is ook mogelijk om slechts één, twee of drie dagen te wandelen. Iedere wandeldag wordt er een dagwinnaar uitgeroepen bij de loterij. Bijna alle avonden worden opgefleurd met live muziek en onderweg krijgen wandelaars soms een verrassing. Op de laatste avond is er een extra loterij met als hoofdprijs een kennismakingsvlucht boven het Leudal in een gemotoriseerde deltavlieger. http://www.atletiekleudal.nl/vierdaagse

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen