Hart voor Baexem Festival

Print
Hart voor Baexem Festival

Met het Hart voor Baexem Festival hoopt de organisatie nog meer inwoners bij Baexem te betrekken. Afbeelding: Hart voor Baexem

Baexem -

Samen met Dorpslab verzorgt Hart voor Baexem het Hart voor Baexem Festival op maandag 13 mei vanaf 19.00 uur in Baexheimerhof aan de Kerkstraat 1a.

Tijdens het festival wil de organisatie een inspirerende dorpsontmoeting op gang brengen, om zo nog meer inwoners bij Baexem te betrekken. Na de algemene ledenvergadering van Hart voor Baexem staan er allerlei activiteiten gepland. De organisatie laat zien wat de jeugd bedacht heeft als ze een dag de baas van Baexem mogen zijn. Na een kennismakingsronde onder de aanwezigen, mag iedereen delen wat hun hart voor Baexem sneller laat kloppen. Vervolgens wordt in teams nagedacht over de toekomst van het dorp. Er is ook een kennisquiz over Baexem en gaan de deelnemers op zoek naar Baexems Mooiste. Het uiteindelijke doel van de avond is om nieuwe ambities en ideeën voor het dorp uit te werken in concrete plannen die bijdrage aan de leefomgeving van Baexem. Aanmelden voor het festival kan via www.hartvoorbaexem.nl.