Motorrijders laten machines brullen bij huwelijk van Mike en Gina

Print
Motorrijders laten machines brullen bij huwelijk van Mike en Gina

Afbeelding: De Limburger

Venlo -

Een feestelijk gebrul van motoren voor het stadhuis in Venlo vrijdag. Ruim twintig motorrijders lieten hun machines loeien als felicitatie aan Mike Duckers (32) en Gina Janssen (28) die in het huwelijksbootje stapten.

Motorrijders laten machines brullen bij huwelijk van Mike en Gina
Bruidspaar Gina en Mike. Foto: De Limburger

Duckers, die zelf ook op zijn rode Victory-motor naar het stadhuis kwam, is eigenaar van H.D. Motoren in Venlo, dealer voor Victory-, Indian-, Trike en Harley-motoren. De motorrijders als escorte waren klanten en vrienden.

In het bloed

„Als je motor rijdt zit dat toch in het bloed”, zegt Duckers, net voor het betreden van het stadhuis. Zo’n honderdvijftig toeschouwers vergaapten zich na afloop van de plechtigheid aan de ronkende stoet motorfietsen en mannen met stoere hesjes.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen