Harmonie Crescendo verzorgt muzikaal dankjewel aan donateurs

Print
Harmonie Crescendo verzorgt muzikaal dankjewel aan donateurs

Harmonie Crescendo.

Beegden -

Harmonie Crescendo uit Beegden verzorgt deze maand twee optredens. De uitvoeringen zijn bedoeld als een ‘muzikaal dankjewel’ voor het leveren van een bijdrage aan de jaarlijkse donateursactie.

Op vrijdagavond 24 mei spelen de jongste muzikanten uit de Speelgroep samen met de blokfluiters tijdens het Boerderijconcertje op hoeve De Krang aan de Moerstraat. Op zondagavond 26 mei vindt in Gemeenschapshuis ’t Leuke een donateursconcert plaats met medewerking van de jeugdharmonie, Harmonie St. Joseph uit Weert en Harmonie Crescendo.

Meer informatie over de harmonie, de muziekopleiding en het jaarprogramma is terug te vinden op de website en de facebookpagina van Crescendo.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen